Aktuálně: Lázně | Příjezd do hotelu | Kultura | Covid info
Zjistit ceny
X

Česky
Dostupné jazyky

Kultura

Aktuální informace o kulturních akcích v Karlových Varech

KARLOVARSKÝ SYMFONICKÝ ORCHESTR

Aktuální progrmm a vstupenky naleznete zde.

KOSTEL SV. MÁŘÍ MAGDALÉNY

Ave Maria – koncert

Vstupenky je možné vyzvednout či zakoupit na prodejních místech Karlovarské vstupenky.

Mezinárodní filmový festival Karlovy Vary

Termín: 28.6.-6.7.2024

Mezinárodní filmový festival Karlovy Vary je největší filmový festival v České republice a nejprestižnější filmový festival ve střední a východní Evropě. Jako jeden z nejstarších je zařazen do kategorie A (tj. nespecializovaný festival se soutěží celovečerních hraných filmů) například spolu s festivaly v Cannes, Berlíně, Benátkách, San Sebastianu, Moskvě, Montrealu, Šanghaji nebo Tokiu. Mezi filmaři, buyery, distributory, sales agenty a novináři je považován za nejdůležitější událost ve střední a východní Evropě vůbec. Festival představí každoročně na 200 filmů z celého světa a pravidelně se na něm objevují slavní a významní filmoví tvůrci. MFF Karlovy Vary je určen laické i odborné veřejnosti a nabízí svým návštěvníkům pečlivě koncipovaný program, kvalitní zázemí a široký servis služeb.

Více informací

Rezervujte si ubytování v hotelu Romance během filmového festivalu ZDE

X

We only use cookies on our site to improve our services, to analyse overall traffic and to personalise ads. Please choose what types of cookies we can temporarily store for you.

You can control the ways in which we improve and personalize your experience. Please choose whether you wish to allow the following:

Privacy Settings