• Dining couple
  • foto_2-restauracerace_subslider
  • foto_4-restauracerace_subslider
  • foto_8-restauracerace_subslider
  • foto_7-restauracerace_subslider

Plná penze & polopenze

Plná Penze & Polopenze

Hotelovým hostům nabízíme v rámci pobytu možnost zakoupení polopenze a plné penze.

Po předchozí domluvě je možnost zakoupení penzí také pro nehotelové hosty. Kontaktujte prosím managera restaurace.

PLNÁ PENZE

Oběd

Doba podávání od 12.00 do 16.00 hodin.

Plná penze standardně zahrnuje snídani, servírované dvouchodové obědové menu a večeři servírovanou formou výběrového tříchodového menu. V rámci nadstandardního obědového menu mají hosté možnost přikoupení si třetího chodu.

Dvouchodové obědové menu je voleno dle výběru hosta z obědového jídelního lístku. Zahrnuje buď předkrm nebo dezert (dle přání hosta) a hlavní chod. Obědový jídelní lístek dává na výběr ze studených i teplých předkrmů, předkrmových salátů a domácích polévek. Jako hlavní chod jsou nabídnuta jídla z pravé hovězí svíčkové, speciality české kuchyně, rybí pokrmy, těstovinová jídla, lehké a dietní pokrmy či obědové saláty. Sladkou tečkou obědového menu je nabídka dezertů, obsahující i špičkovou zmrzlinu Mövenpick.

Večeře

Doba podávání od 16.00 do 20.00 hodin.

Při standardní tříchodové večeři si host zvolí polévku nebo studený (případně teplý) předkrm. Dále má na výběr ze tří hlavních chodů zahrnujících typické české jídlo, mezinárodní a dietní (lehký) pokrm. Na závěr se servíruje sladký dezert.

POLOPENZE

Polopenze standardně zahrnuje snídani a stejně jako v případě plné penze rovněž večeři servírovanou formou výběrového tříchodového menu. (další informace viz Plná penze – večeře)

V zimním období je večeře pro plné penze i polopenze zvolena jako dvouchodové menu dle výběru hosta z obědového jídelního lístku. Zahrnuje buď předkrm nebo dezert (dle přání hosta) a hlavní chod. Obědový jídelní lístek dává na výběr z mnoha studených i teplých předkrmů, předkrmových salátů a domácích polévek.

Ukázka jídel z polopenze

  • Salmon tartar
    Tatarák z lososa s medovo-hořčicovým dipem
  • Stewed chicken
    Dušené kuře v celerové omáčce a karlovarský knedlík, zdobené brusinkami
  • Steak from pikeperch
    Filé z candáta s nudlemi servírované s proužky okurky
    a rajčatovo-olivovým krémem
  • Chocolate soufflé
    Čokoládové suflé s teplými višněmi
  • Salmon tartar
  • Stewed chicken
  • Steak from pikeperch
  • Chocolate soufflé