• Dining couple
  • foto_2-restauracerace_subslider
  • foto_4-restauracerace_subslider
  • foto_8-restauracerace_subslider
  • foto_7-restauracerace_subslider

Jídelní lístek

Stálý Jídelní Lístek (À La Carte)

Kuchyně se specializuje na tradiční česká a středoevropská jídla vycházející z regionálních surovin v moderní odlehčené úpravě. Ze světové kuchyně připravují naši zkušení, pro obor nadšení kuchaři pokrmy inspirované středomořskou kuchyní. V nabídce hosté naleznou jídla z krušnohorského jehněčího masa od místních farmářů, kuřecího masa z českých chovů, či z jihoamerické hovězí svíčkové, ale i mnohé těstovinové pokrmy z kvalitních italských a španělských surovin.

Nabídku doplňují jídla z čerstvých mořských i sladkovodních ryb a rovněž rozmanitý výběr salátů. Kuchyně nabízí také dietní a vegetariánské pokrmy připravované šetrnou metodou na páře a rostlinných olejích pro maximální zachování zdraví prospěšných látek.

VÝBĚR ZE STÁLÉHO JÍDELNÍHO LÍSTKU

Předkrmy a polévky

  • Carpaccio z čerstvého lososa, plněné pestem a parmskou šunkou, zdobené olivovým olejem a slunečnicovými semínky, toast, máslo
  • Špíz „mořský tygr“ (tygří krevety, citron, česnek, pečené na másle), toast, máslo
  • Dvojitý zesílený hovězí vývar s domácím játrovým knedlíčkem a zeleninou Julienne

Hlavní jídla

  • Krušnohorské nudličky ze svíčkové s houbami a jarní cibulkou, podávané s bramboráčky
  • Kuřecí steačky v parmezánovém těstíčku na tomatovém sosu, podávané s dušenou brokolicí
  • Pstruh po „Florentinsku“ (pečený pstruh podávaný na špenátu se slaninou, dochucený bílým vínem a kysanou smetanou), lahůdkové brambory ve slupce
  • Pošírovaný losos (vařený v kořenové zelenině s bílým vínem, při mírné teplotě pro zachování živin) s pyré ze sladké brambory (batáty)
  • Listový salát z několika druhů čerstvých salátových listů, zdobený cherry rajčátky s domácím balsamico-olivovým dresinkem a grilovaným „HALOUMI“ sýrem, toast a máslo
  • „Moravská kapsa“ – domácí vepřový plněný kotlet, bílé zelí, bramboráčky (česko-moravská specialita)

Dezerty

  • Karlovarské lívanečky s povidly a sladko-kysanou smetanou
  • Palačinka s teplými malinami, vanilkovou zmrzlinou Mövenpick, šlehačkou a čokoládou
  • Široká nabídka zmrzlin „Mövenpick“ – viz zmrzlinová karta

Ukázka jídel ze stálého jídelního lístku

  • Potato cream
    Bramborový krém s kysanou smetanou, hovězím carpacciem
    a slunečnicovými semínky
  • Pfeffersteak
    Pfeffersteak se smetanovou omáčkou na zeleném pepři
  • Grilled vegetables
    Grilovaná zelenina (baby karotka, chřest, cuketa, opečená čerstvá paprika, lilek,
    bramborový fondant) zdobená cherry rajčátkem, přelitá jemnou pěnou
  • Leaf salad
    Listový salát (rukola, ledový, radicchio) zdobený cherry rajčátky s domácím balsamico-olivovým dresinkem a grilovaným HALOUMI sýrem, toast a máslo
  • Pancakes
    Karlovarské lívanečky s povidly a sladkokysanou smetanou
  • Potato cream
  • Pfeffersteak
  • Grilled vegetables
  • Leaf salad
  • Pancakes